ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

15 Μαΐου 2023


Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού eTwinning προγράμματος HEALTHY FOOD, HEALTHY LIFE την Δευτέρα  15 Μαΐου 2023  πραγματοποιήθηκε η 2η διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου με σκοπό οι μαθητές

να παρακολουθήσουν τα τελικά προϊόντα, να παίξουν όλοι μαζί το video game, να δημιουργήσουν ένα ποίημα και τέλος να κάνουν ένα απολογισμό του προγράμματος και να αποχαιρετιστούν. Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για αυτή την συνάντηση! Ήταν μια ακόμη όμορφη εμπειρία μέσα σε αυτή την διαδρομή του έργου μας.

Για τη διαδικτυακή συνάντηση συνεργάστηκαν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί: για το ΠΓΖΣΙ η κ. Βρίγκα Παναγιώτα και η κ. Εξάρχου Μαρία, για το 6ο Γυμνάσιο Πετρούπολης η κ. Παπασταμάτη Αργυρώ, για το Γυμνάσιο Ώθηση η κ. Μανουηλίδου Ανατολή και για το 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας η κ. Σίμου Μαρία και η  κ. Καλαντζή Βασιλική.  

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

6 Μαρτίου 2023

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού eTwinning προγράμματος HEALTHY FOOD, HEALTHY LIFE την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου με σκοπό οι μαθητές να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα σταυρόλεξο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το κάθε σχολείο είχε αναλάβει να βρει έννοιες από διαφορετικές θεματικές.

Οι θεματικές

Το ΠΓΖΣΙ για τον εκφοβισμό (υπεύθυνες καθηγήτριες Βρίγκα Παναγιώτα, Εξάρχου Μαρία), το 6ο Γυμνάσιο Πετρούπολης γιa το Netiquette (υπεύθυνη καθηγήτρια Παπασταμάτη Αργυρώ), το Γυμνάσιο- Λύκειο ‘Ωθηση για τα προσωπικά δεδομένα (υπεύθυνη καθηγήτρια Μανουηλίδου Ανατολή), το Γυμνάσιο Αγ. Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Λευκωσία για το sexting (υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρούδα Ελισάβετ) και το 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας για τα Fake News (υπεύθυνες καθηγήτριες Καλαντζή Βασιλική, Σίμου Μαρία).

Ήταν μια πρωτόγνωρη και ξεχωριστή εμπειρία που μαθητές και καθηγητές απολαύσαμε!

Το αποτέλεσμά μας μπορείτε να το δείτε εδώ.